Yaşlılara ziyaret gerçekleştirildi

Girne Belediyesi Sağllık Şubesi çalışanları, belediyenin İkinci Bahar Projesi’nden yararlanan üyeler ile Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.

Girne Belediyesi Sağllık Şubesi çalışanları, geçtiğimiz günlerde belediyenin İkinci Bahar Projesi’nden yararlanan üyeler ile  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Lapta Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti. Bilgi alışverişinde bulunan çalışanlar, yaşlılarla ilgilenerek, sohbet etti. İkinci Bahar üyelerine çiçek takdim eden çalışanlar ayrıca huzurevinden gelen talep doğrultusunda temin edilen nevresim takımlarını teslim etti.

GÜNGÖRDÜ: YAŞLILARA SAHİP ÇIKMAK İNSANLIK GÖREVİDİR Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaşlılara ve sorunlarına sahip çıkmanın insanlık ve yurttaşlık görevi olduğuna vurgu yaparak “Hepimizin bir gün yaşlanacağını her zaman aklımızda tutmamız gerekir. Hayatımızın en kıymetli hazineleri yaşlılarımızın haftasını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Önceki Haber DANIŞMA VE DESTEK MERKEZİ ÇOCUKLARA YÖNELİK İSTİSMAR OLAYLARINI KINADI