Ralli nedeniyle yollar trafiğe kapatılacak

Girne Belediyesi katkılarıyla 17-19 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Rallisi düzenlenecek. Ralli, 17 Mayıs’ta saat 20:00’da Girne Yat Limanı’ndan başlayacak ve 1.2 km uzunluğundaki “Girne Şehir İçi Özel Etabı” saat 20:45’te geçilecek.

Girne Şehir İçi Özel Etabı nedeniyle 16 Mayıs’ta 19:00-00:00 ve 17 Mayıs’ta 14:00-00:00 saatleri arasında; Rocks Otel önü, Simit Dünyası, Dallas Büfe önü, Ersin Aydın Sokak, Turgut Tahsin Sokak, Canbolat Sokak (Bandabuliya önü), Efeler Sokak, Küp Demir Sokak (Kale yolu çift kemer yolu) ve Sertaç Savim Kalabey sokak trafiğe kapalı olacak.

Rocks Otel karşısındaki belediyeye ait otopark ise 16-17-18 Mayıs tarihlerinde kapalı olacak.

Organizasyon boyunca sürücü ile yayaların trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle duyurulur.

Önceki Haber 1 Mayıs nedeniyle Girne Açık Pazar kurulmayacak