Önemli duyuru

Türkiye’den su temini projesi kapsamında Girne’de İskenderun Caddesinden geçen (Yeni Liman bölgesi) ana isale hattında oluşan teknik bir arızadan dolayı kente düzenli olarak su verilmesinde sıkıntı yaşanmaktadır.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Su İşleri Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre; ilgili firma tarafından yapılacak Çalışmaların seyrine göre arızanın giderilmesi 4-5 gün sürebilir. Çalışmalar nedeniyle birçok noktaya 3 günde bir su verilecektir.

Çalışmalar tamamlana dek Kentin her noktasına su verilebilmesi için vatandaşların suyu tasarruflu kullanmaları gerekmektedir.
Girne Belediyesi konuyla ilgili hergün halka açıklama yapacaktır. Su konusuyla ilgili 0533 854 20 54 ve 0542 882 11 18 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabilir.
Halkımıza saygı ile duyurulur.

Önceki Haber Uğur Mumcu Bulvarı’nda trafik denetimli verilecek