Girne Esnafı, Güngördü’ye teşekkür etti

Girne Çarşı Esnafı Birliği, 8. Girne Çarşı İndirim Şenliğinin gerçekleşmesini sağlayan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye çek ve teşekkür plaketi takdim etti

Girne Çarşı Esnafı Birliği’nden oluşan bir heyet geçtiğimiz günlerde Girne Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 8. Girne Çarşı İndirim Şenliği’yle ilgili Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Heyet ziyarette şenliğin gerçekleşmesine katkı olması için  esnaftan topladığı yaklaşık 31 bin Türk Lirası’nı Nidai Güngördü’ye takdim etti. Heyet ayrıca şenliğin gerçekleşmesini sağladığı için Başkan Güngördü’ye teşekkür plaketi verdi.

Güngördü: İmkanlar dahilinde katkılar sürecek

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ekonomik kriz olduğu dönemlerde indirim şölenlerinin bölge esnafının ekonomik yönden kalkınması ve aynı zamanda halkın da indirimli alışveriş imkânı bulmasına olanak sağladığını söyledi. Nidai Güngördü, belediye olarak bölgenin ekonomik faaliyetlerin gelişmesinde kendilerine düşen payı ellerinden geldiğince yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, esnafa olan desteklerini imkanlar dahilinde sürdüreceklerini kaydetti.

Önceki Haber Girne Belediyesi, Kuşadası Zeytin Festivali’ne katıldı