GİRNE BÖLGESİ’NDEN BİRİNCİ LİGE ÇIKAN TAKIMLAR BAŞARILARINI GÜNGÖRDÜ’YLE PAYLAŞTI

Girne Belediyesi sınırları içerisinde yer alan ve Kuzey Kıbrıs İkinci Lig’den Birinci Lig’e bu sezon şampiyon takım olarak çıkan Beylerbeyi Spor Kulübü Tatlısu Halk Odası ve İkinci Lig’den Birinci Lig’e çıkan Ozanköy Spor Kulübü yöneticileri Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret etti.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Beylerbeyi Spor Kulübü Tatlısu Halk Odası adına kulüp başkanı Recep Perçinkardeşler ve Ozanköy Spor Kulübü adına as başkan Ali Piro ve antrenör Seran Kaşif’in gerçekleştirdiği ziyarette, Recep Perçinkardeşler aldıkları kupayı Girne Belediye Başkanı Güngördü’ye takdim etti.

Güngördü, her iki kulübe de başarılar diledi

Güngördü, her iki kulüp yöneticilerine, oyuncuları ve üyelerine yeni ligde başarılar diledi. Güngördü, “Bölgemizde, gençlerimizin spora önem vermeleri, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları içim önemlidir. Sağlıklı toplum, sağlıklı gençlerden oluşur” dedi.
Kulüp yöneticileri de Güngördü’ye maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür etti. Kulüp yöneticileri Güngördü’den, önümüzdeki süreçte de belediyenin katkılarının sürmesini istedi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ KANSER KONUSUNDA FARKINDALIK SEMİNERİ DÜZENLEDİ