DİKKAT/ATTENTION! Emlak vergisi İlk taksit son ödeme tarihi 30 Nisan'dır | First installment payment deadline for property tax is APRIL 30.

ALMANYA’NIN LEFKOŞA BÜYÜKELÇİSİ GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Almanya’nın Lefkoşa Büyükelçisi Nikolai von Schoepff, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret etti.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide görüşmede bir dizi fikir alışverişinde bulunulduğu ve önümüzdeki günlerde ikilinin yeniden istişarede bulunma kararı aldığı ifade edildi.
Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Schoepff, Güngördü’ye teknik bağlantılarda yardımcı olma sözü verirken, Girne kentine olan sevgisini ve hayranlığını da belirtti. Schoepff, Güngördü’ye elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
Öte yandan, Alman Büyükelçi Güngördü’yü önümüzdeki günlerde Almanya Elçiliği tarafından Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez düzenleyecekleri kokteyle davet etti.

Güngördü, Schoepff’e Karikatür Albümü ve icraat kitapçığı hediye etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de Schoepff’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu ziyaretinden ötürü teşekkür etti.
Girne’yi çok sayıda Alman turistin ziyaret etmesi yanı sıra uzun zamandan buyana çok sayıda Alman’ın konut alarak Girne’de yaşadığını söyleyen Güngördü, din, dil, ırk ayrımı yapmadan bölgede yaşayan herkese eşit hizmet sağladıklarını vurguladı.
Güngördü, Schoepff’e Girne Belediyesi’nin yayını olan 2009 ve 2014 Karikatür Albümü, aynı zamanda Temmuz 2014- Aralık 2015 İcraat Kitapçığı hediye etti.
Ekim ayında düzenlenecek Zeytin Festivali kapsamında gerçekleşecek Uluslararası Zeytin Karikatür Yarışması hakkında da Schoepff’e bilgi veren Güngördü, Schoepff’i Zeytin Festivali’ne davet etti.

.
GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI