“AĞABEYİM KARA MEHMET” KİTABI GİRNE BELEDİYESİ LEYMOSUN KÜLTÜREVİ’NDE TANITILDI

Girne Belediyesi Leymosun Kültürevi, Limasollu İbrahim Erkan Manavoğlu’nun kaleme aldığı “Ağabeyim Kara Mehmet” adlı kitabın tanıtım toplantısına ev sahipliği yaptı.
9 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen tanıtım gününe, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Manavoğlu’nun ailesi, yakınları, Limasollular ve kitapseverler katıldı.
Etkinlikte konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kara Mehmet’in Limasol’da yetişen, öğretmen, sporcu, izci lideri ve Türk Mukavemet Teşkilatı’nda önemli rol almış bir kişi olduğunu, 1974’ten sonra da Girne’de sivil toplum örgütlerinde yer aldığını söyledi.
Üretmenin önemine dikkat çeken Güngördü, bu kitabın toplumsal belleğin oluşmasında önemli bir yer tuttuğuna işaret ederek, kitabın yazarı Erkan Manavoğlu’nun da bir elektrik mühendisi olarak yazın sanatına önem vermesi ve kitap yayınlamasının önemli olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından Manavoğlu, kitaplarını imzaladı.

Önceki Haber TARİHİ ALAN “KRİSOKOVA”DA TEMİZLİK KAMPANYASI YAPILDI