Zeytin Mizah Şenliği Düzenleme Komitesi Üyeleri Sonuçları Açıkladı

2020 ALTIN ZEYTİN MİZAH HİZMET ÖDÜLLERİ BELİRLENDİ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ‘nün onursal başkanlığında, Girne Belediyesi ile Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği temsilcilerinden oluşan Uluslararası Zeytin Mizah Şenliği Düzenleme Komitesi Üyeleri’nin aldığı karar doğrultusunda, Kıbrıs Türk Mizah Kültürü’ne ve Dünya Karikatür Sanatına geçmişte veya günümüzde önemli katkılar sağlayan kişilere verilen geleneksel “Altın Zeytin Mizah Hizmet Ödülleri’nin sahipleri belirlendi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ’nün onursal başkanlığında, M.Serhan Gazioğlu, Derman Atik, Musa Kayra, Selen Selışık ve Hüseyin Çakmak’tan oluşan Uluslararası Zeytin Mizah Şenliği Düzenleme Komitesi Üyeleri’nin yaptığı değerlendirme toplantısında, “2020 Altın Zeytin Mizah Hizmet Ödülleri’ni kazananlar şu şekilde belirlendi.

Utku Karsu (Kıbrıs Türk Karikatür Sanatına Katkıları Nedeni ile), Mahmut İslamoğlu (Mizahi Şiir – Taşlama ve Kıbrıs Mizah Kültürü Üzerine Yaptığı Çalışmalar Nedeni ile); Cemal Tunceri (Kıbrıs Türk Karikatür Sanatına Katkıları Nedeni ile); Biler Demircioğlu (Mizahi Tiyatro ve Mizahi Oyun – Parodi Dallarında Yaptığı Çalışmalar Nedeni ile); Alberto Morales Ajubel (Küba, İspanya ve Dünya Karikatür Sanatına Yaptığı Katkılar Nedeni ile); Semih Poroy (Türk ve Dünya karikatür Sanatına Yaptığı Katkılar Nedeni ile).
2020 Altın Zeytin Mizah Hizmet Ödülleri, daha sonra bildirilecek bir tarihte sahiplerine verilecektir. Sanatçılara sunulacak ödüller “Altın Zeytin Heykeli” ile “Ödül Diplomasından oluşacaktır.

Önceki Haber Stadyum Çemberinin İsmi Ziya Rızkı Meydanı Oluyor