YENİ LİMAN YOLU DR. FAZIL KÜÇÜK BULVARI ÜZERİNDEKİ TRAFİK IŞIKLARI DEVREYE GİRDİ

dsc_0146 dsc_0145 dsc_0144Girne Belediyesi’nin Yeni Liman Yolu Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde gerçekleştirdiği proje kapsamında güzergah üzerinde bulunan trafik ışıkları hizmete girdi.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, engelli dostu ve modern bir bulvar yaratılması için yapılan çalışmalar çerçevesinde, var olan tek şerit yol, çift gidiş – geliş şeklinde düzenlenip, yolun uygun kısımlarına paralel cep park yerleri yapıldı. Ulaşımın sağlıklı olarak yürütülebilmesi için yeni durak monte edilen cadde üzerine konulan trafik ışıkları da geçtiğimiz günlerde devreye konuldu. Yapılan açıklamada, bu güzergahı kullanan sürücülere uyarıda bulunularak, trafik ışıklarının dikkate alınması ve trafik kurallarına uyulması çağrısında bulunuldu.

Trafiği rahatlatacak çalışmalar sürüyor
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Yeni Liman Yolu Dr. Fazıl Küçük Bulvarı için bölgede hem liman girişi olması hem de turizm, yeme içme ve eğlence sektörü yatırımlarının artmasından dolayı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Güngördü, trafiğin rahatlatması adına Girne Belediyesi Trafik Master Plan ekibinin de ciddi bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çekerek, yol üzerine monte edilen trafik ışıklarının hizmete girdiğini belirtti. Yapılan çalışmalar çerçevesinde amacın, Girne’deki trafik sorununu çözmek olduğuna değinen Güngördü, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.
Önceki Haber Yol çizgileri yenileniyor