Yazar Feyzan Korur, Kitaplarını Takdim Etti

Yazar Feyzan Korur, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret ederek şiir ve oyunlardan oluşan kitaplarını takdim ederek bilgi verdi.

Korur, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada;  Girne Belediyesinin her zaman sanata ve sanatçıya göstermiş olduğu değeri takdirle karşıladığını dile getirerek Güngördü ’ye teşekkür etti. Korur “Şiire Dökülsün Sözler”, “Yiğit Kızlar”, “Yüreğimin Yağmurları”, “Yaseminlere Su Vermeliyim”, “Hüzünlü Kıyılardan Şiirler”, “Bütün Oyunları”  isimli 6 kitabını, Başkan Güngördü ’ye hediye etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yazarların kültür ve sanat konularında topluma katkısının büyük olduğunu, büyük sorumlulukları olduğuna işaret ederek, bunlardan en önemlisinin de üretmek olduğunun altını çizdi. Yazarlara ve sanatçılara imkanlar çerçevesinde destek vereceğini belirten Güngördü, yazar Feyzan Korur’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Önceki Haber Girne Belediyesi, Sağlık Bakanlığı ile Birlikte Ortak Covid-19 Denetimleri Gerçekleştirdi