YAZ TATİLİ ÇOCUK VE GENÇLİK ATÖLYELERİ DANS ATÖLYESİYLE DEVAM ETTİ

Girne Belediyesi’nin Temmuz -Ağustos aylarında devam eden Yaz Tatili Çocuk ve Gençlik Atölyeleri 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü Dans Atölyesi ile devam etti.

Dans Eğitmeni Bahar Hacımehmet tarafından Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapılan dans derslerinde çocuklar eğlenceli saatler geçirdi. Ağustos ayı içesinde yoğun bir programla devam eden atölyeler kapsamında Taş Boyama Atölyesi, Seramik Atölyesi, Karagöz Hacivat Gölge Oyunu Gösterimi, Saksını Boya Çiçeğini Ek Atölyesiyle de çocuklar birbirinden eğitici faaliyetlere katılma imkanı buldular.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şubesi’nin yaz için hazırladığı programla spordan, sanata, çevre bilincinden, kültürel faaliyetlere birçok etkinlik pandemi koşullarına uygun devam ediyor.

Önceki Haber KARAGÖZ HACİVAT GÖLGE OYUNUYLA ÇOCUKLAR MUHTEŞEM BİR AKŞAM YAŞADI