TATLISU VE OZANKÖY SPOR KULÜBÜ’NE DESTEK

GİRNE BELEDİYESİ’NDEN BELLAPAİS TATLISU HALK ODASI SPOR KULÜBÜ’NE VE OZANKÖY SPOR KULÜBÜ’NE 25’ER BİN TL ÖDÜL

Girne Belediyesi’nin bölgedeki spor kulüplerine katkıları devam ediyor. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Bellapais Tatlısu Halk Odası Spor Kulübü’ne ikinci ligden birinci lige şampiyon olarak çıkması ve Ozanköy Spor Kulübü’ne ikinci ligden birinci lige çıkması nedeniyle Belediye Meclis kararıyla 25’er bin TL ödül verilmesine karar verildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü geçtiğimiz günlerde, her iki kulübün yöneticilerine çeklerini takdim etti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, gençlerin her türlü kötü alışkanlıktan uzak durması ve bölge gençlerinin spora özendirilmesine katkı sağlayan spor kulüplerine katkılarının süreceğini ifade ederek, sporda tesisleşmenin ve altyapının önemine dikkat çekti.
Güngördü, tüm spor kulüplerine yeni sezonda dostça ve centilmenlik kuralları çerçevesinde bir sezon geçirmelerini temenni etti.
Her iki spor kulübünün yöneticisi ise, Girne Belediyesi’nin son iki yılda bölge kulüplerine yaptığı katkılardan memnuniyet duyduklarını belirterek, başkan ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Önceki Haber LİMASOLLULAR DERNEĞİ GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ