“ŞİŞMANLIK VE ŞİŞMANLIĞIN ETKİ ETTİĞİ HASTALIKLARIN CERRAHİ MÜDAHALESİ” SEMİNERİ DÜZENLENİYOR

zzzGirne Belediyesi ile Kolan British Hospital işbirliğinde, “Şişmanlık ve Şişmanlığın Etki Ettiği Hastalıkların Cerrahi Müdahalesi” konulu seminer düzenleniyor.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, yarın (12 Kasım 2016 Cumartesi) saat 11:00’de Lord’s Palace Hotel’de Monarch Toplantı Salonu’nda halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecek seminerde, Obezite Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Barış Demiriz’in konuşmacı olacağı belirtildi. Konuyla ilgilenen herkes seminere davet edildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, son bir yıl içerisinde “Kanserden Korunma ve Erken Tanı”, “Çocuğunuza Sınır Koyma ve Etkin Disiplin Yöntemleri”, “Aile İçi İletişim ve Etkileşim” gibi konularda toplum sağlığına yönelik seminerler düzenlediklerini ifade ederek, belediyelerin bir görevinin de kentte yaşayan bireyleri bilinçlendirmek olduğunu belirtti. Güngördü, belediyenin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenecek seminere tüm bölge halkını davet etti.

Önceki Haber EFSANE FUTBOLCU SEVİM EBEOĞLU’NUN ADI GİRNE BARIŞ PARKI’NA VERİLİYOR