Şenkul, öğrenciler ile bir araya geldi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul eşi Songül Şenkul ile birlikte, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ kapsamında, ‘Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ardından ise Karaoğlanoğlu İlkokulu’nda gerçekleştirilen ve ‘Girne 18 Yaş Altı Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ öğrencilerinin de katılım gösterdiği etkinliğe katılan Şenkul, burada öğrencilerle birlikte zaman geçirdi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

İlk ziyaretini ‘Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştiren Şenkul ve eşi, burada öğrenciler ile sohbet etti. Oldukça keyifli geçen sohbet esnasında öğrenciler, Şenkul’un doğum gününü kutlamayı da ihmal etmedi. ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ nedeni ile okul dışı etkinlikte bulunan öğrenciler ise Şenkul’un doğum gününü görüntülü arama ile kutladı.

KARAOĞLANOĞLU İLKOKULU’NDA ANLAMLI ETKİNLİK

Şenkul, ‘Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ ziyareti sonrasında, Karaoğlanoğlu İlkokulu’nda, ‘Girne 18 Yaş Altı Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ öğrencilerinin de katılım gösterdiği etkinliğe katıldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlik kapsamında öğrenciler, birbirinden güzel fotoğraf kareleri sergiledi.

Önceki Haber 1 Nisan itibarı ile 7/24 Kent Güvenliği