DİKKAT/ATTENTION! Emlak vergisi İlk taksit son ödeme tarihi 30 Nisan'dır | First installment payment deadline for property tax is APRIL 30.

Şenkul, emekli olan personel ile görüştü

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediyesi’nden yeni emekli olan personel ile görüştü. Belediyeden emekli olan personellere emekleri için teşekkür eden Şenkul, “Uzun süre belediyemizde çalışarak halkımıza hizmet veren arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hepimizin ortak derdi Girne’mize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermektir. Göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerle birlikte çalışarak kentimize ve halkımıza önemli hizmetler sunduk” dedi.

SAĞLIK VE MUTLULUK DİLERİM

Girne Belediyesi’nden emekli olan personeller; Kafiye Tabur, Rahme İyilmez, Tahir Bektaş, Osman Beyazlı ve Mehmet Ali Akçal ile bir araya gelen Başkan Şenkul “Belediyemizdeki emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda hepinize ailenizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Önceki Haber Girne’de 7/24 Kent Güvenliği başladı