RAMADAN CEMİL MEYDANI CIVIL CIVIL

Girne Belediyesi ve Altın Patiler Derneği işbirliğinde bugün (13 Mayıs 2016 Cuma ) Ramadan Cemil Meydanı’nda “Bizim kadar onların da yaşam hakkı var” sloganı altında 11.00- 17.00 saatleri arasında sokak hayvanları yararına kermes düzenlendi.
Kermeste kurulan stantlardaki satışlardan elde edilen gelirin tümünün sokak hayvanları için kullanılacağı belirtildi. Etkinlikte, Lütfiye Özipek, Sultan Durusular ve Grup Trübülans, Dilan Iğdır ve Full Band, Drouble Tracks DJ Hba& DJ Abba Double Tracks Entertaintment sahne aldı. Yerli halk ve turistler etkinliğe ilgi gösterdi.
Öte yandan, yağmur nedeniyle İpek Koza Festivali’nde satış yapamayan standcılar da meydanda koza işi takı ve süs eşyalarının satışını gerçekleştirirken, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (CIU) Mimarlık Fakültesi’nin düzenlediği Girne Kalesi ve çevresindeki anıtsal tarihi konuların irdelenmesi ve değerlendirilmesini kapsayan Semiotic Workshop sonucu öğrencilerin projeleri de meydanda sergilendi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ HEMŞİRELER HAFTASINI KUTLADI