DİKKAT/ATTENTION! Emlak vergisi İlk taksit son ödeme tarihi 30 Nisan'dır | First installment payment deadline for property tax is APRIL 30.

Ozanköy otopark ve park projesi halkın görüşüne sunuldu

‘Girne Köy ve Mahalle Meclis Toplantıları’nın üçüncüsü iki farklı proje bilgilendirmesi ile Ozanköy’de gerçekleşti.

Ozanköy otopark ve park projesi halkın görüşüne sunuldu

Girne Köy ve Mahalle Meclis Toplantılarının üçüncüsü, ‘Ozanköy Otopark Projesi’ ve ‘Park Ozanköy Projesi’ olmak üzere iki gündem maddesi ile gerçekleşti. 15 Şubat Perşembe günü, Ozanköy Spor Kulübü’nde saat 19:00’da gerçekleştirilen toplantıya; Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediye Meclis Üyeleri, Girne Belediyesi yönetim kadrosu ve Ozanköy halkı katıldı.

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, hayata geçirilecek olan ‘Ozanköy Otopark Projesi’ ve ‘Park Ozanköy Projesi’ hakkında bilgi verilirken, bölge halkının görüşleri alındı. Projeler ile ilgili kısmın tamamlanmasının ardından, yine bölge halkının ve bölgenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı, gerek vatandaşlar gerekse belediye yönetimi açısından oldukça verimli olarak değerlendirildi.

Önceki Haber Limasol Şehitleri anıldı