Öğrenciler belediye hakkında bilgi edindi

Girne Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştiren Mustafa Çağatay İlkokulu öğrencileri, Girne Belediyesi teşkilat yapısı ve işleyişi hakkında bilgi aldı.

Öğrenciler belediye hakkında bilgi edindi

Mustafa Çağatay İlkokulu öğrencileri Girne Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında öğrenciler, Girne Belediyesi’nin teşkilat yapısı ve işleyişi hakkında bilgi edindi. Yaklaşık bir saat süren ziyaret boyunca öğrencilere, Girne Belediyesi Sosyal İşler Amiri Serdar Tuksal eşlik ederek, Girne Belediyesi hakkında bilgi verdi. Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nı gezen öğrenciler, gezinin tamamlanması ile Girne Belediyesi Meclis Toplantı Odasında toplanarak, belediye meclisi ve alınan kararların alınış süreci ve hakkında bilgilendirildi. Gezinin sonunda ise öğrenciler Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul ile tanışarak anı fotoğrafı çektirdi.

ÖNEMLİ KONULARA DEĞİNDİLER

Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda söz alan öğrenciler, belediye çalışanlarına merak ettikleri soruları yönlendirdi. “Girne Turizm Limanı ne zaman açılacak?”, “belediye bünyesinde çalışan engelli personel mevcut mu?”, “Girne denizleri temiz mi?”, “Sokak aydınlatması sorunu ne zaman tam anlamı ile çözülecek?” gibi sorular yönlendiren öğrenciler, soru – cevap bölümünün tamamlanması ile oluşturdukları temsili Girne Belediye Meclisi ile bir takım kararlar ürettiler.

Önceki Haber Başbakan Üstel Şenkul’a ziyaret gerçekleştirdi