Kupa sevincini Güngördü’yle paylaştılar

Ozanköy Spor Kulübü yöneticileri, K-Pet Birinci Lig Şampiyonluk Kupası’nı Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye takdim etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, K-Pet Birinci Lig’de şampiyon olarak süper lige yükselen Ozanköy Spor Kulübü Başkanı Ali Piro ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ozanköy Teknik Direktör Seran Kaşif, başkan Nidai Güngördü’ye şampiyonluk kupasını takdim ederken, başkan Ali Piro ise yaptığı katkılardan dolayı Güngördü’ye teşekkür plaketi verdi.

Güngördü: Spora katkımız sürecek

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada, 2016-2017 futbol sezonunda şampiyonluk kupasını Girne’ye getiren Ozanköy yöneticilerini tebrik etti. Nidai Güngördü, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğuna dikkat çekerek, Girne Belediyesi sınırları içerisindeki kulüplere katkı yapmayı sürdüreceklerini ifade etti. Ozanköy Başkanı Ali Piro ise kulübe maddi ve manevi destek veren Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye teşekkürlerini sundu.

Önceki Haber Uğur Mumcu Bulvarı’nda trafik denetimli verilecek