Koza yetiştirici ve üreticileri biraraya gelecek

Koza el işiyle uğraşan, yetiştiriciliği ve üretimini yapanları bir çatı altında toplamak amacıyla halka açık bir toplantı düzenlenecek.

Girne Belediyesi, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, Esnaf Zanaatkarlar ve Üreticiler Pazarlamalar Kooperatifi ile Yeşil Barış Hareketi işbirliğinde koza el işiyle uğraşan, yetiştiriciliği ve üretimini yapanları bir çatı altında toplamak amacıyla halka açık bir toplantı düzenlenecek. Girne Belediyesi Leymosun Kültürevinde yapılacak toplantı, 28 Nisan Cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

Kümeleme projesi tanıtılacak

Toplantıda, koza işiyle uğraşan, yetiştiriciliği ve üretimini yapanların yaşadığı sorunlar ile standartların artırılması görüşülerek, çözüm önerileri aranacak ve bölgelere göre haritalandırma yapılacak. Stratejik bir plan hazırlanması öngörülen toplantıda, bir örgütlenme çalışmasının başlatılması ve “Kümeleme” projesinin ilk adımının atılması hedefleniyor.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber Güngördü 23 Nisan çocuklarını kabul etti