KARAOĞLANOĞLU’NDA YENİ YIL ETKINLİĞİ DÜZENLENDİ

Girne Belediyesi, bugün (26 Aralık 2015) Karaoğlanoğlu Parkında yeni yıl etkinliği düzenledi. Etkinliğe Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü ve meclis üyelerinin yanı sıra Karaoğlanoğlu Muhtarı Hüdaverdi Tutku, Karaman Mahallesi Muhtarı Saadet Cibo ve vatandaşlar katıldı. Hediyelik eşya ile yiyecek-içecek stantlarının yer aldığı etkinlikte TwoNightStand müzik grubu konser verdi.

Güngördü: ‘Etkinliğin ikincisini düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz’

Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü etkinlikte yaptığı konuşmasında, Karaoğlanoğlu’nda 40 yıl içerisinde ilk kez geçen yıl yapılan yeni yıl etkinliğinin ikincisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. NidaiGüngördü, 2015 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde kentte çeşitli etkinlikler düzenleyipvatandaşın mutlu saatler geçirmesini istediklerini belirterek, yeni yılın dünyaya ve ülkemize barış, insanlara sağlık ve huzur getirmesini temenni etti.

Güngördü ayrıca yarın (27 Aralık) Açık Pazarda saat 11:00-15:00 saatleri arasında yapılacak olan Yeni yıl çocuk partisine çocuklu aileleri davet etti. Karaoğlanoğlu Muhtarı Hüdaverdi Tutku da konuşmasında yeni yılın savaşların olmadığı bir yıl olmasını diledi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber İKİNCİ BAHAR ÜYELERI YENİ YILI KUTLADI