JCI KUZEY KIBRIS GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

JCI KUZEY KIBRIS YENİ DÖNEM BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

KKTC Genç Müteşebbisler (JCI) Derneği yeni başkanı Dilek Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Erman Karagöz ve Gülşah Karaburun Sevinçler, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret etti.

KKTC Genç Müteşebbisler (JCI) Derneği yeni başkanı Dilek Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Erman Karagöz ve Gülşah Karaburun Sevinçler, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret ederek, Kuzey Kıbrıs’ta 24 yıl önce kurulan derneğin çalışmaları ve yeni dönemdeki projeleri hakkında Güngördü’ye bilgi veredi.
Dilek Kurnaz, JCI’nin 128 ülkede üyesi bulunduğunu, bu anlamda da genç liderlerin birarada bulunduğu bu küresel platformla Kuzey Kıbrıs’taki genç girişimcilerin etkileşimini sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
JCI Kuzey Kıbrıs olarak, kültür, sanat, eğitim, ekonomi, spor gibi konularda üzerlerine düşen sosyal sorumluluk ve farkındalık organizasyonları yapmaya hazır olduklarını belirten Kurnaz, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün bu yöndeki çalışmalarını takdirle izlediklerini ve işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

GÜNGÖRDÜ: SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ, MERKEZİ YÖNETİM VE YEREL YÖNETİMLERİN İŞBİRLİKLERİ ÖNEMLİ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, KKTC JCI Derneği Başkanı Dilek Kurnaz’a ve yeni yönetimine başarılar dilerken, sivil toplum örgütleri, merkezi yönetim ve yerel yönetimlerin işbirliklerinin önemine dikkat çekti.
Güngördü, imar planı çalışmaları hakkında bilgi vererek, yeşil alanlara ihtiyaç duyulduğunu, birlikte bir yeşil alan çalışması yapabileceklerini ifade etti.
Güngördü, önümüzdeki günlerde Kıbrıs’ta bir Aile Danışma Merkezi açmak için hazırlıklarının sürdüğüne değinerek, ailelerin sosyal ve psikolojik problemleri için kolaylıkla başvuracakları ve yönlendirilebileceği bu merkezde aynı zamanda kadına şiddet, çocuk istismarı, boşanmalar ve bunların aile bireyleri üzerindeki etkileri gibi konularda seminerler ve eğitimlerle halka hizmet vermeyi planladıklarını söyledi.
Güngördü, bu konuda da sivil toplum örgütlerinin desteğine açık olduklarını ifade ederek, JCI Kuzey Kıbrıs Derneği ile birlikte seminer ve farkındalık etkinlikleri yapabileceklerini kaydetti.

Önceki Haber İSKENDERUN CADDESİ’NDE ALTYAPI VE KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR