İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİN’DEN GİRNE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Gelen Teknik Heyet Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü Ziyaret Etti

Girne Belediyesi Hizmet Binasında Gerçekleştirilen Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Girne Belediyesi arasında yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü.

Toplantıya İBB’den Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi(İSKİ) Su Proje Müdürü Mustafa Uygun, İSKİ Kanal Proje Şube Müdürü Kamber Kılıçaslan, İBB Park Bahçeler Müdür Yardımcısı Okan Yılmaz ve İBB Mahalli İdareler Asistanı İsmail Karabulut katılırken, Girne Belediyesi’nden Başkan Nidai Güngördü yanı sıra Müdür Muavini Hüseyin Köle, Kent Estetiği Şube Amiri Özge Sener, Park Bahçeler Şube Amiri Mehmet Atak, Su Bölümü Şube Amiri Ahmet Arkın, Bayındırlık Bölümü Şube Amiri Muharrem Arslan ve Bayındırlık Bölümü Yüksek Mimarı Ayşe Baysal katıldı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Girne Belediyesi’nin Türkiye Belediyeleri ile iyi ilişkiler yürüttüğünü ve işbirliklerini gün geçtikçe arttırdıklarını belirtti. Güngördü, toplantıda Girne kentinin sorunlarının ve çözümlerinin konuştuğunu ifade ederek, İBB heyetinin yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Önceki Haber SERTİFİKALI İNGİLİZCE KURSLARINA KATILACAK 40 KADINA GİKAD AKADEMİ’DEN DESTEK