İRFAN DEĞİRMENCİ’NİN GİRNE’DEKİ “ANNE BEN ARTİST OLDUM” GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ

Ünlü televizyon sunucusu İrfan Değirmenci, kendisinin yazıp oynadığı “Anne Ben Artist Oldum” adlı tek kişilik müzikal oyununu 10 Ocak 2019 Perşembe akşamı Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda sahneye koydu.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada,
20 yıl televizyon haberciliği yapan İrfan Değirmenci; Kıbrıs’ta olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Değirmenci, “Bugün Çalışan Gazeteciler Günü biz bugün burada çalışıyoruz. Benimle birlikte işten atılan arkadaşım Ertuğrul Albayrak da burada. Tüm gazetecilerin bu özel gününü de kutlarım. Kıbrıs’ta sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Beni buraya davet ettiği için Girne Belediyesine teşekkür ederim” dedi.

TARKAN VE ZEKİ MÜREN TAKLİTLERİ İZLEYENLERİ GÜLDÜRDÜ

Değirmenci, hayat öyküsünü etkileyici bir anlatımla izleyiciye sunarken, dansları ve seslendirdiği şarkılarla da kendisini izlemeye gelenlere keyifli saatler yaşattı.
Değirmenci’nin Tarkan ve Zeki Müren canlandırmaları büyük alkış aldı. Bülent Ecevit ile yaptığı roportajını, Ecevit’in yazdığı şiiri okuyarak anlatan Değirmenci, gösterisinde kadın ve erkek eşitliğinden, düşünce ve ifade özgürlüğüne birçok konuda mesajlar da verdi.
Gösterinin sonunda Girne Belediyesi Meclis Üyesi Derya Hoca tarafından Değirmenci’ye çiçek takdim edildi.
Derya Hoca, böylesi anlamlı bir günde kendisini Girne’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Belediye Meclis Üyeleri ve izleyiciler adına teşekkür etti.
İrfan Değirmenci, daha sonra da kendisini izlemeye gelenlere kitaplarını imzalayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

Önceki Haber “BU SOĞUK GÜNLERDE SOKAK HAYVANLARINA KARŞI DAHA DUYARLI OLALIM”