Hayvan Barınağına ziyaretler devam ediyor

Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Oğuz Veli Ortaokulu öğrencileri fidan dikimi yaptı.

Girne Bölgesi’ndeki okulların Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaretleri devam ediyor. Osman Türkay Anaokulu, Şht Hasan Cafer ve Anafartalar Lisesi’nin ardından Oğuz Veli Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenleri, Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’den barınak hakkında bilgi alan öğrenciler ayrıca “Biber ağacı” fidanı dikti.

Barınağın çalışma saatleri

Hayvan Barınağı hafta içi saat 10:00-13:00, hafta sonu 11:00-14:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Barınakta bulunan kafeterya ise 08:00-16:00 saatleri arasında açık olacak. Barınaktaki görevlilerle iletişim kurmak isteyenler ise 0533 839 38 38 numaralı telefonu arayabilecekler.

Güngördü: Barınaktan köpek alabilirsiniz

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, barınağın kafeteryası ve çocuk oyun alanıyla birlikte, çocukların aileleriyle birlikte zaman geçirebileceği, aynı zamanda hayvanlarla ilgilenip onları seveceği bir aktivite merkezi olduğuna dikkat çekti. Nidai Güngördü, “Satın alma, sahiplen” sloganıyla bilinçlendirme kampanyası başlattıklarını belirterek, herkesin ücretsiz olarak barınaktan köpek alıp sahiplenebileceğini kaydetti. Güngördü ayrıca fidan dikimi yapan Oğuz Veli Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber Güngördü’ye teşekkür plaketi takdim edildi