GÜNGÖRDÜ’NÜN 1 MAYIS MESAJI

DSC_7276 (1)Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Nidai Güngördü mesajında, 1 Mayıs’ın dünyada süren savaşların son bulması ve toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diledi. Güngördü, “İnsan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde başta Girne Belediyesi’nde çalışan, işçi ve emekçi kardeşlerimiz olmak üzere dünyadaki ve ülkemizdeki işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım” dedi.  Girne Belediyesi’nin kadın, erkek, genç, tüm işçi ve emekçilerin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanında olduğuna işaret eden Güngördü, 1 Mayıs’ın ülkemizde ve dünyadaki tüm halklarla emekçilere barış, kardeşlik ve özgürlük getirmesini diledi.

Önceki Haber GİBETSU’NUN SON OYUNU “BAŞTAN ÇIKARMA” KONYA’DA İLGİYLE İZLENDİ