Güngördü, yeni yıl mesajı yayınladı

GB new year post -2Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yeni yıl mesajı yayınladı.Başkan Güngördü mesajında şunları kaydetti:

“2019 yılının tüm insanlığa ve ülkemize; barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

Geride bıraktığımız 2018 yılı içerisinde kentimizde birçok yatırımı hayata geçirdik. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çıktığımız bu yolda,Girneyi daha yaşanır ve daha çağdaş bir kent yapma hedefimizde önemli mesafe kat ettik.  Hedeflerimize ulaşmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte devatandaşlarımızdan aldığımız destekle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerden hareketle,yeni yılınızı kutlar hepinizi sevgiyle kucaklarım”.

Önceki Haber GİRNE’DE İÇME SUYU TAHLİLLERİ TEMİZ ÇIKTI