GÜNGÖRDÜ VE BERABERİNDEKİ HEYET KALEİÇİ OLD TOWN FESTİVALİ’NE KATILDI

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, beraberindeki bir heyetle Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl 13 ülkeden 26 şehrin katılımıyla üçüncüsünü düzenlediği Kaleiçi Old Town Festivali’ne katıldı.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen  Rusya’nın onur konuğu olduğu ve Filistin, Kosova, Pakistan, Avusturya, Sicilya, Litvanya gibi çeşitli ülkelerden konukların katıldığı festivalde Girne Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini temsil etti. Heyet, Antalya’da kaldıkları süre içerisinde Muratpaşa Belediyesi’nin çalışmalarını da inceleme fırsatı buldu.

GÜNGÖRDÜ: “BARIŞ DENİZİ BÜYÜYECEK”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kabulünde konuşan Nidai Güngördü, son üç yıldır Muratpaşa Belediyesi’yle kardeşlik ilişkilerinin iyi bir düzeyde geliştiğini belirterek, Kaleiçi Old Town Festivali’ne katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Güngördü, “Bu festivaller birer damlacık halinde birbirimizi buluşturur, sonra da bu damlacıklar bir göl haline gelir. Bu göller büyüdükçe, sevgi hoşgörü ve barış denizi de bunlarla birlikte büyüyecek ve gelişecektir” dedi.

Ümit Uysal’a aldıkları davet nedeniyle teşekkür eden Güngördü Kıbrıs’a özgü seramik tabak hediye etti.

Ümit Uysal da Güngördü’ye plaket takdim etti.
Kıbrıs’tan festivale katılan Grup Otantik de Kıbrıs şarkılarıyla festivale renk kattı.

Önceki Haber Gönüllülerden muhteşem konser