Güngördü: Çocuklara, yaşanılır bir dünya bırakmalıyız

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Nidai Güngördü mesajında 23 Nisan’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, bugünü tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği gün olduğunu hatırlattı.

Güngördü mesajda, “Hepimizin ortak sorumluluğu geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin haklarına saygılı, onlara güven ve sevgi dolu, adaletli ve yaşanılır bir dünya bırakmaktır” dedi.

Çocukların istismar edilmediği, en iyi koşullarda eğitim aldığı, huzur içinde yaşadığı barış dolu bir dünya temenni eden Güngördü, bu duygu ve düşüncelerle tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak mutlu yarınlar diledi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Önceki Haber 14. Kıbrıs İpek Kozası Festivali başlıyor