GÜNGÖRDÜ BANDABULİYA’DA YAPILAN WORKSHOP’U ZİYARET ETTİ

Girne Belediyesi’ne ait tarihi Bandabuliya binası Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (CIU) Mimarlık Fakültesi’nin düzenlediği Girne Kalesi ve çevresindeki anıtsal tarihi konuların irdelenmesi ve değerlendirilmesini kapsayan Semiotic Workshop’a ev sahipliği yaptı.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 11-12 Mayıs 2016 tarihleri arasında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Mimar Yrd. Doç. Dr. Cemil Atakara ve Assist. Prof. Dr. Payam Mahasti’in katılımlarıyla gerçekleştirilen, “The Slient Language of Built Enviroment” başlıklı workshop’a Girne Belediye personeli de katkı koydu. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Bandabuliya’da çalışmalarını sürdüren akademisyen ve öğrencileri ziyaret ederek, onlara çalışmalarında başarılar diledi. Güngördü, çalışmalar sonucu çıkacak projeler ve bilgilerin belediye tarafından titizlikle incelenerek değerlendirileceğini söyledi.
Dekan Yardımcısı Mimar Yrd. Doç. Dr. Cemil Atakara Girne Belediye Başkanı Güngördü ve belediye personeline katkılarından dolayı teşekkür etti.

Önceki Haber “AŞK GREVİ”NİN SEZON FİNALİ YARIN MESARYA’DA!