GÜNGÖRDÜ ANITKABİR’İ ZİYARET EDEREK ANI DEFTERİNİ İMZALADI

Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun Yenimahalle Belediye Belediyesi işbirliğinde Ankara’da verdiği konser nedeniyle Ankara’da bulunan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Anıtkabir’i ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Belediye Meclis üyeleri ve Türk Sanat Müziği koro üyelerinin de aralarında bulunduğu heyetle birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Güngördü, Anıtkabir Özel Defterini de imzaladı. Anıtkabir’deki görevli personel eşliğinde müze ziyareti de gerçekleştiren heyet, Anıtkabir Komutanı’na resmi ziyarette bulundu.
Güngördü, Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı: “Büyük Atatürk, Yenimahalle Belediyesi’nin davetlisi olarak geldiğimiz Ankara’da, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu olarak size ve sizin ilkelerinize bağlılığımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız. Türk Milletinin bağımsızlığını kazandığı ve demokrasiye yöneldiği Türkiye Cumhuriyeti tüm dünyaya kuşaklar boyunca ilham veriyor. Modern Türkiye’nin kuruluşunu burada anmak Kıbrıs Türkü ve Girneliler adına size saygılarımı sunmak benim için onurdu.”

Önceki Haber KARMİ’DE ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR