Girne’deki bazı okulların öğrencileri, Karaoğlanoğlu Kervansaray Parkı’na Benjamin ve Zakkum dikti.

Girne Belediyesi tarafından  Karaoğlanoğlu’nda yapılan Kervansaray Parkı’nda fidan dikimi yapıldı. Girne’de faaliyet gösteren Karaoğlanoğlu İlkokulu, The American Nursery School ve Colour Land Prep School öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte yeni çocuk oyun grubu yerleştirilen ve çevre düzenlemesi yapılan parka “Benjamin” ağacı ve “Zakkum” türü çalı grubu dikti.

Güngördü: Yeni parklar hizmete giriyor

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra 25 parkın elden geçirildiğini ifade ederek, bunun aynında kente yeni oyun alanları kazandırıldığını söyledi. Nidai Güngördü, geçen yıl Defne Parkı ve Gelinkuşu Parkı’nın hizmete girdiğini belirterek, bu yıl ise Ozanköy Zeyko ve Karaoğlanoğlu Kervansaray Bölgesi’nde park çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Güngördü, etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

NG/ZN

Önceki Haber Girne’deki hayvan barınağının yapımı sürüyor