Girne’de Kayıtsız ve Kaçak Bir İş Yeri Mühürlendi

Girne’de faaliyet gösteren Ago Beauty isimli güzellik merkezi, Girne Belediyesi Sağlık Bölümü tarafından mühürlenerek kapatılmıştır.

Girne Belediyesinden verilen bilgide, Girne’de kaçak olarak faaliyet gösteren Ago Beauty isimli güzellik merkezi, gelen ihbar doğrultusunda yapılan kontrollerde, yetkili makamlardan izinsiz olarak botoks ve dudak dolgusu işlemleri yaptıkları tespit edilmiştir.

İş yeri sahibi ve beraberindeki çalışanlar polis tarafından tutuklanarak gözaltına alınmıştır.

Girne Belediyesi sağlık bölümü zabıtaları, konu ile ilgili işletmenin iş yeri işletme izninin olmadığı, belediye kayıtlarında böyle bir izin başvurusunun bulunmadığı gerekçesiyle konu iş yerini sabah saatlerinde mühürlemiştir

Önceki Haber Girne Belediyesi’nin bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği geleneksel “Ozanköy Pekmez Festivali” başladı