GİRNE’DE “GODOT’YU BEKLERKEN” OYUNU SAHNELENDİ

Girne Belediyesi’ne Ait Oda Tiyatrosunda 17 Mart 2022 Perşembe Günü Saat 20:00’da Antilogos Tiyatrosu Tarafından Hazırlanan “Godot’yu Beklerken” Oyunu Sahne Aldı

Seyircinin yoğun ilgisinden dolayı tüm biletlerin tükendiği belirtilen “Godot’yu Beklerken” oyununda tiyatro severler oyunu büyük bir ilgi ile izledi. Oyunun sonunda seyirciler oyuncuları ayakta alkışladı.

“Godot’yu Beklerken” Oyunu, Yazar Samuel Beckett, Konsept-Yönetim-Uyarlama Kostas Sılvestros, Oyuncular İzel Seylani, Yorgos Kırıaku, Ses düzeni Andonıs Andonıu, Dekor / Kostüm Thelma Kasulıdu, Işık düzeni Kulıs Şambdanıs, Yardımcı yönetmen Vasılıs Pafıtıs, Işık operatörü K.S. İhotehnıkı Ekdılosıs LTD., Çeviri / üst yazılar Marıa Chıakalı, Fotoğraf Hrıstos Avraamıdıs, Video / montaj Yorgos Aleksandru, Tanıtım Malzemesi & Program Tasarımı Neofıtos Avraam, Tanıtım Malzemesi hazırlama& İletişim &Halkla İlişkiler Elena Yorgallu, Antilogos Tiyatrosu tarafından hazırlanmıştır.

Girne Belediyesi Asbaşkanı Hakan Onurlu oyun sonrası yaptığı konuşmada, oyuncuları sergiledikleri performanslarından dolayı tebrik etti ve katılan, katkı koyan herkese teşekkürlerini iletti.

Girne Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik, “ “Godot’yu Beklerken” adlı oyun normalde üç buçuk saatlik bir oyundur, ancak Kostas Sılvestros oyunu bir buçuk saatlik bir süre içerisine yorumladı. Bu yorumunu yaparken oyunu diğer rejilerinden farklı olarak günümüze ve günümüzün de ötesinde ülkemize göre yorumladı. Bunu yaparken her iki oyuncunun çok üst düzey sahne performansları her türlü takdire şayandır” dedi.

Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda Oynanacak Oyunlar:

19 Mart Cumartesi “ŞEREFİNE İNSANOĞLU”

22 Mart Salı “AH BU PARASIZLIK”

24-25-26-27 Mart “PYGMALİON BİR DEMOKRASİ MÜZİKALİ”

İrtibat No: 0542 851 19 42

Önceki Haber GİRNE’DE KİTAP TANITIMI