Girne’de dev sanat etkinliği / A historic musical event in Kyrenia

Kıbrıs, Almanya ve dünyanın çeşitli bölgelerinden 150 kişilik müzisyen kadrosu ile Winds of Rotary Konseri, 30 Temmuz’da Girne Amfitiyatro’da gerçekleşiyor.

Girne’de dev sanat etkinliği

Girne, 150 kişilik dev kadrosu ile sahne alacak olan Winds of Rotary Konseri’ne hazırlanıyor. Kıbrıs ve Almanya başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden müzisyenlerin dahil olduğu Winds of Rotary, 30 Temmuz Pazar günü, Girne Amfi Tiyatro’da müzik severler ile buluşuyor. Turgay Hilmi’nin yapımcılığını üstlendiği konser; Bach, Beethoven, Andrew L. Webber ve Kamran Aziz bestelerinden oluşuyor. Girne Kenti ve Almanya’nın Georgensgmünd Eyaleti kültürel işbirliği kapsamında hayat bulacak olan proje; Girne Belediyesi, Rotary Club of Girne Cosmopolitan ve Roth Kaymakamlığı destekleri ile hayat buluyor. Winds of Rotary Konseri, SOS Çocuk Köyü ve Kıbrıs Türk Ortopedik Engelliler Derneği yararına gerçekleşiyor.

ORKESTRA

Birbirinden eşsiz bestelerin seslendirileceği Winds of Rotary ekibinde; Turgay Hilmi, Elke Völker ve Jens Lohmüller şef olarak yer alıyor. Ayrıca Gözlem Özdeğirmenci, Eser Öktem, Zübeyde Yıldız ve Nice Kabeya’nın solistliği üstleneceği konserde; Kıbrıs Sanat’ın yetenekli müzisyenleri, LGV Nürnberg Konser Korosu ve Vox Africa Korosu da yer alıyor.

BİLET ALMAK İSTEYENLER

Girne Belediyesi Sosyal İşler Amirliği’nden verilen bilgiye göre konser biletleri www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak veya Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Girne Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme ve Sosyal Yaşam Merkezi (eski belediye binası), Beylerbeyi Muhtarlığı, Ozanköy Muhtarlığı, Doğanköy Muhtarlığı, Zeytinlik Muhtarlığı, Karaoğlanoğlu Muhtarlığı ile Lefkoşa Türk Belediyesi ve Mağusa Belediyesi’nden temin edilebileceği belirtildi. Konser bilet fiyatları ise 300 TL olarak açıklandı.

Winds of Rotary Concert will take place at the Kyrenia Amphitheatre on the 30th of July with an ensemble of 150 musicians from Cyprus, Germany and various countries all over the world.

A historic musical event in Kyrenia

Kyrenia is getting ready for Winds of Rotary Concert with its huge ensemble of 150 musicians. Winds of Rotary with its huge ensemble of 150 musicians from various countries, mainly from Cyprus and Germany, will come together with music lovers on the 30th of July at the Kyrenia Amphitheatre. The concert, produced by Turgay Hilmi, consists of Bach, Beethoven, Andrew L. Webber and Kamran Aziz compositions. The project is realized by the contributions of Kyrenia Municipality, Rotary Club of Kyrenia Cosmopolitan and District Governor’s Office of Roth within the scope of cultural cooperation of Kyrenia City and Province of Georgensgmünd, Germany. Income from Winds of Rotary concert will be donated to SOS Children’s Village and Cyprus Turkish Orthopedic Disabled Association.

Orchestra

Winds of Rotary, with its esteemed conductors Turgay Hilmi, Elke Völker and Jens LohMüller, will perform unique compositions throughout the night. Talented musicians of Kıbrıs Sanat, LGV Nürnberg Concert Choir and Vox Africa Choir will feature together with the soloists Gözlem Özdeğirmenci, Eser Öktem, Zübeyde Yıldız, and Nice Kabeya in the concert.

Ticket Sales:

Social Welfare Services Department of Kyrenia Municipality announced that online tickets sales will be from www.kibrisnbiletcim.com or tickets can be directly purchased from Kyrenia Municipality New Service Building, Kyrenia Municipality Life-Long Learning Centre (previous municipality building), Bella Pais Mukhtar Office, Ozanköy Mukhtar Office, Doğanköy Mukhtar Office, Zeytinlik Mukhtar Office, Karaoğlanoğlu Mukhtar Office, Turkish Municipality of Nicosia and Famagusta Municipality. Ticket price for concert was announced as 300 TL.

Önceki Haber 12. Karikatür Mizah Şenliği ve Karikatür Yarışması’nın Jüri Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi