Girne’de Asfalt Serim Çalışmaları Devam Ediyor

Girne Belediyesi’nin 09/21 ihale sayılı beton, asfalt ve temel işleri kapsamında yapılan ihalede 24 Aralık 2021 tarihinde Salih Köroğlu Construction Şti. LTD. ile Girne Belediyesi arasında iş sözleşmesi imzalanmıştı.

Girne Belediyesi tarafından, ihale kapsamında Mustafa Çağatay Caddesi’nde önce eski asfalt kemirildikten sonra 900 ton asfalt kullanılarak asfalt serim çalışması gerçekleştirildi. Çeşitli bölgelerde başlatılan asfalt serim çalışmalarının ve asfalt yamalama çalışmalarının devam edeceği bilgisi verildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 4000 tonluk ihale kapsamında öncelikle ana yollar ve çarşı merkezi olmak üzere ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklara uygulanacağını işaret ederek, bu doğrultuda hareket ettiklerini ifade etti. Çalışmaların özellikle trafiği aksatmamak adına geceleri yapıldığını belirten Güngördü, Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan ve yaklaşık olarak 2 senedir devam etmekte olan Pandemi süreci, yerel yönetimlerin çalışmalarını ve projelerini olumsuz şekilde etkilediğini kaydetti. Güngördü, imkanlar dahilinde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

Önceki Haber GİRNE’DE İNGİLİZCE KURSUNA KAYIT OLAN KURSİYERLER SEVİYE TESPİT SINAVINA KATILDI