GİRNE BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSLARINA KATILAN KURSİYERLER KATILIM BELGELERİNİ ALDI

Girne Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik düzenlediği ücretsiz İngilizce kurslarına katılan kursiyerlere 30 Nisan 2016 Cumartesi günü katılım belgeleri verildi.

Girne Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik Ağustos 2015- Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen 20 haftalık İngilizce kursuna katılan kursiyerlere, 30 Nisan 2016 Cumartesi günü düzenlenen bir törenle katılım belgeleri verildi. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada Leymosun Kültür Evi’nde saat 18:30 da gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Girne Belediye Başkanı Gügördü, kursa ilk etapta 300’ün üzerinde katılım olduğuna işaret ederek, zamanla kursa devam edenlerde düşüş yaşansa da kurslara katılımın memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Güngördü: “İngilizce hepimiz için önemli”

Güngördü, düzenlenen kurslarla ilgili kursiyerlerden olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, turizm kenti Girne’de yabancı dil, özellikle de İngilizce bilmenin önemine dikkat çekti.
Güngördü, Girne’nin öğrenci kenti ve turistik bir kent olduğuna, birçok farklı ülkeden insanın Girne’de yaşadığına vurgu yaparak, gerek çalışma hayatında gerekse günlük yaşantı içerisinde sıkça İngilizce konuşan yabancılarla karşı karşıya gelindiğini ifade etti.
Güngördü, ileriki günlerde yeniden dil kursu düzenleyip düzenlememe konusunu değerlendireceklerini kaydederek, tüm kursiyerlere hayatlarında başarılar diledi. Kursiyerler, Girne Belediyesi’ni bu tür eğitici çalışmalarından ötürü kutlayarak Belediye Başkanı Güngördü’ye teşekkür etti.
Açıklamada, belgelerini alamayan kursiyerlerin Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden belgelerini alabilecekleri belirtildi.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ’NÜN 1 MAYIS MESAJI