Girne Belediyesi yeni yılı erken kutladı

Girne Belediyesi personeli yeni yıl yemeğinde bir araya geldi.

Girne Belediyesi, yaklaşan yeni yıl nedeniyle, belediye çalışanlarına yeni yıl yemeği düzenledi. Lord Palace Hotel’de yer alan etkinliğe, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, belediye meclis üyeleri, muhtarlar  ve eski personelden oluşan yaklaşık 380 kişi katıldı. Etkinlikte, canlı müzik ve hediye çekilişi yapıldı.
Güngördü: Dev ailenin parçasıyız
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yemekteki konuşmasında, bölgemizde bulunan bütün ülkelerde savaş, iç savaş, mülteci hareketleri gibi sorunlar yaşandığını ve zor günlerden geçildiğini ifade etti. Güngördü, Kıbrıs konusunda da önemli bir aşamaya gelindiğinin altını çizerek, 2017 yılının hoşgörü ve barış yılı olması dileğinde bulundu. Etkinliğe katılan üyelerin yeni yılını kutladı.  Girne Belediyesi çalışanları arasında da yıllarca belediyeye hizmet verenler bulunduğunu, yeni personelin de onlardan çok şey öğreneceklerini anlatan Güngördü, “Yeni yıl yemekleri yeni umutların başlangıcıdır. Bugün burada toplanmış olan bu dev ailenin, çalışanların, emeklilerin, meclis üyelerinin, herkesin burada bu atmosferi soluması benim için çok önemlidir” dedi.

Önceki Haber İKİNCİ BAHAR ÜYELERİ YENİ YILI KUTLADI