Girne Belediyesi yardım çağrısına yüzlerce vatandaş cevap verdi.

Yardımlar çoğalarak artıyor

Türkiye’de bu sabah meydana gelen ve büyük bir yıkıma neden olan depremler sonrasında, Girne Belediyesi’nin yardım çağrısına büyük destek başladı. Sabah saatlerinden itibaren yüzlerce vatandaş, Girne Belediyesi Sosyal İşler Şubesi’ne yardım paketleri ulaştırmaya başladı. Başbakanlığın aldığı kararlar doğrultusunda toplanan yardımlar, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda toplanarak, buradan ihtiyaçlı bölgelere ulaştırılmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’ne gönderilecek.

YARDIMLAR GECE YARISINA KADAR TOPLANABİLECEK

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre yardımda bulunmak isteyen kişilerin, bugün ve devam eden günlerde, gece yarısı saat 24:00’e kadar Girne Belediyesi’ne başvurabilecekleri belirtildi. Yine bilgi almak isteyen bireylerin ALO 185 Yardım Hattı veya 0533 870 20 10 numaralı telefona ulaşabilecekleri kaydedildi.

İHTİYAÇ DUYULAN MALZEMELER

Battaniye, polar, çadır, uyku tulumu, el feneri ve benzeri aydınlatma için kullanılabilecek diğer her türlü araç ve gereç, konserve gıda, çadır içi soba, uyku tulumu (çocuk), uzay battaniye, cep ısıtıcısı, sentetik içlik (bebek/çocuk), eldiven( kışlık) (bebek/çocuk), polar battaniye, polar ara katman

kışlık bot (çocuk)…

Önceki Haber İkinci Bahar Programı hız kesmeden devam ediyor