Girne Belediyesi ve Bel – Paz ekipleri, Girne trafiğinin rahatlaması adına hız kesmeden çalışıyor.

Girne trafiği rahatlıyor

Girne trafiğinin iyileştirmesi amacı ile başlatılan projelerden üçüncüsü olan ‘Yeni Liman Işıklı Kavşak Projesi’ hız kesmeden devam ediyor. Girne Belediyesi ve Bel-Paz ekiplerinin yoğun çalışmaları ile projenin, Pazartesi günü, trafik ışıklarının aktif bir şekilde kullanımı ile tamamlanması hedefleniyor. Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, göreve geldiği an itibarı ile ilk olarak ‘Boğazyolu Caddesi – Kaçış Yolu’ projesini hayata geçirmiş, ardından ikinci proje olarak ‘Lefkoşa Çemberi – Hirondel Işıklı Kavşak Projesi’nin tamamlanmasını sağlayarak, Girne trafiğinin bir nebze rahatlamasını sağlamıştı. Projelerin üçüncü ayağı olan ‘Yeni Liman Işıklı Kavşak Projesi’nin ise 16 Ekim Pazartesi günü tamamlanması hedefleniyor.

Ekipler her gece çalışıyor

Girne Belediyesi ve Bel – Paz ekipleri, ışıklı kavşak projelerinin hayata geçirilmesi adına yaklaşık 2 haftadır, her gece mesai yapıyor. Gündüz trafik akışının etkilenmemesi adına ekipler, özellikle saat 22:00 – 06:00 saatleri arasında yoğun bir mesai yürütüyor.

Önceki Haber Edip Akbayram konseri 10 Ekim’de!