Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu konseri

Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, 26. yılını kutlamak üzere ‘25 Yılın 25 Şarkısı’ ismindeki etkinliğinin ilk gecesini dün akşam Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi.

Son konser bu akşam

Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, 26. yılını coşkuyla kutlamak üzere ‘25 Yılın 25 Şarkısı’ ismindeki konserinin ilk gecesini dün akşam Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi. Şef İhsan Gürel yönetimindeki topluluk, geçtiğimiz 25 yıl içerisinde seslendirdiği şarkılardan seçilen en beğenilen 25 eseri özel bir konserle müzikseverlerle buluşturdu. Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, 25. yılını geride bıraktığı bu özel günde, repertuarlarından seçtikleri en özel 25 şarkıyı sahneye taşıdı. ‘25 Yılın 25 Şarkısı’ adlı etkinlik, ilk gecesinde izleyicilerden büyük alkış aldı.

Davetiyeler Girne Belediyesi’nden temin edilebilir

Pazar günü gerçekleşen ilk gecenin ardından ikinci gecesi de bugün akşam saat 20:00’de Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda düzenlenecek. Girne Belediyesi Kültür İşleri Şube Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, etkinliğe katılmak isteyen müzikseverlerin davetiyeleri, Girne Belediyesi’nden temin edilebileceği açıklandı. Yine bilgi almak isteyen vatandaşların 0392 650 01 00 (dahili 1555) nolu telefona başvurabileceği kaydedildi.

Önceki Haber Ağır vasıta trafik kısıtlaması Pazartesi başlıyor