GİRNE BELEDİYESİ SAĞLIKLI VE MUTLU BİR NESİL İÇİN EBEVEYN DESTEK PROGRAMI BAŞLATIYOR

Girne Belediyesi “Her şey sağlıklı ve mutlu bir nesil için” sloganıyla bu yaz kentte yaşayan anne babalara yönelik Ebeveyn Destek Programı (Anne- Baba Okulu) düzenliyor. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, anne babaların çocuk yetiştirirken karşılaştıkları sorunlara çözüm önerileri sunmayı amaçlayan eğitim programının Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde hafta sonu ve gece gerçekleştirileceği belirtildi.
Alanında uzman kişiler tarafından verilecek 14 saatlik eğitim programına katılan anne babalara eğitim sonunda sertifika verileceği ücretsiz olan eğitim programına son başvuru tarihinin 10 Temmuz 2017 Pazartesi olduğu ifade edildi. Program hakkında bilgi almak ve ön kayıt yaptırmak isteyen anne babaların 0392 815 21 19 ve ALO 185 telefon numarası Girne Belediyesi Beyaz Masa hattından bilgi alıp ön kayıt yaptırabileceği kaydedildi.

Önceki Haber FERHAT GÖÇER’DEN GİRNE AMFİ TİYATRO’DA UNUTULMAZ KONSER!