Girne Belediyesi Personeline “Yüksek Performanslı Takım Koçluğu” konusunda eğitim verildi

Girne Belediyesi Personeline Profesyonel Erickson Koçu ve NLP Uzmanı Ebru Elmas ile Profesyonel Erickson Koçu ve Yüksek Performans Takım Koçu olan Remziye Özpolili tarafından Yüksek Performanslı Takım Koçluğu” konusunda 30 Kasım ve 1 Aralık 2020’de 2 tam gün eğitim verildi.

Girne Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, yapılan eğitime Girne Belediye Başkanı,  belediye müdürü, belediye müdür muavinleri, amirleri ve bölümlerde sorumlu olan personeller katıldı. Tüm dünyada uygulanan tekniklerin kullanıldığı bilgisi verildi. Çok kişinin çalıştığı kurumsal işletmelerde de uygulanan “Yüksek Performanslı Takım Koçluğu” eğitimi Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü Eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, Tüm dünyada ve ülkemizde Covid-19 Pandemisi devam ederken aynı zamanda hayatın da devam ettiğini belirtti. Belediyemizde bulunan personelin motivelerini artırıcı, işini daha çok sevip, birbirleriyle daha saygılı ve uyum içinde çalışmaları için “Yüksek Performanslı Takım Koçluğu” gibi eğitimlerin önemine dikkat çekti. Güngördü, eğitimlerin ilerleyen günlerde devam edeceğini işaret ederek, bu gibi eğitimleri dönemsel olarak gerçekleştirip, kurumsal yapımızın gelişmesinde önemli rol oynayacağını dile getirdi. Başkan Güngördü, eğitimi gerçekleştiren Profesyonel Erickson Koçu ve NLP Uzmanı Ebru Elmas ile Profesyonel Erickson Koçu ve Yüksek Performans Takım Koçu olan Remziye Özpolili’ ye teşekkür etti.

Önceki Haber Güngördü Girne Özel Eğitim Merkezi ve Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti.