GİRNE BELEDİYESİ ÇOCUKLARA OKUMA ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR

12716287_1373354022694171_211487858444095888_o

*** Girne Belediyesi 19 Şubat 2016 Cuma günü, belediye önü Ramadan Cemil Meydanı’nda bölge çocuklarına okuma şenliği düzenliyor.

Girne Belediyesi, okuma kültürünün yaygınlaştırılması, kitap okuma alışkanlığının çocuklara erken yaşta kazandırılmasına katkı koymak amacıyla, 19 Şubat 2016 Cuma günü, saat 10.00- 12.00 saatleri arasında Ramadan Cemil Meydanı’nda bölge ilkokullarından çocuklara Okuma Şenliği düzenliyor.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, “Okuyan çocuklar, düşünen ve sorgulayan bireyler” sloganıyla hazırlanan etkinlikte çocuklara kitap dağıtılacağı belirtildi. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, gelecek nesillerimiz olan çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının önemine işaret ederek, kendi ayakları üzerinde durabilen, sorgulayabilen, güçlü ve sağlıklı düşünen bireyler yetiştirebilmek için çocukları kitap okumaya yönlendirmek gerektiğini söyledi. Güngördü, çocuklarımızın barış kültürü içerisinde yetişmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durabilmesi için de kitap okumanın önemli olduğunu kaydetti. Güngördü, etkinliğe öğretmen, öğrenciler, aileler ve medya çalışanlarını davet etti.

Önceki Haber GİRNE’DE YENİ TEK YÖN UYGULAMASI