Girne Belediyesi Açık Pazar’da satış yapan ve alışveriş yapan vatandaşlar için önlemlerini aldı.

Girne Belediyesi tarafından her Çarşamba kurulan Açık Pazar,  Covid-19 Pandemisinin kontrolü ve önlenmesi amacıyla bir takım tedbirlerle açıldı.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide;  Vatandaşın sağlığı için, Bakanlar Kurulu’nun aldığı tedbirler doğrultusunda tedbirlerini artırarak çalışmalarına devam eden Girne Belediyesi ekipleri, açık pazarda iki taraflı kontrollü giriş çıkışlar kurarak, alışverişe gelen vatandaşlara girişlerde temassız ateş ölçerlerle, sıcaklık ve maske kontrolü yaptıktan sonra pazara girmelerine izin verildi.

Pazarın içinde yoğunluk oluşmaması için giriş ve çıkışlarda önlem alan ekipler, hijyeni   sağlamak için de kontrol noktalarında vatandaşların kullanımı için ilaçlı paspas ve el dezenfektanları bulundurdu.

Önceki Haber CANIM ANNEM RESİM VE KARİKATÜR YARIŞMASI” SONUÇLARI BELLİ OLDU