GÜNGÖRDÜ, FERDİYE YURDAKUL’UN MANDALA BOYAMA KİTABI TANITIM, İMZA GÜNÜ VE MANDALA ATÖLYESİNE KATILDI

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ferdiye Yurdakul’un “Follow Your Dreams” mandala boyama kitabı tanıtım, imza günü ve mandala atölyesine katıldı.
Girne Halk Kütüphanesi’nde 6 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Güngördü, günün yoğunluğu ve stresi arasında böylesi bir etkinlikte, keyifli ve rahatlatıcı vakit geçirdiklerini ifade etti.
Güngördü, aynı zamanda insanların iç dünyasını keşfetmesine yarayan bir sanat terapi yöntemi olan mandala ile ilgili çeşitli teknikler konusunda da bilgi edindiklerini ifade ederek, Ferdiye Yurdakul ve Girne Halk Kütüphanesi çalışanlarını düzenlenen etkinlik için tebrik etti.
Kitabı hazırlayan ve mandala eğitmeni Ferdiye Yurdakul, mandalanın felsefesi, mandalanın tarihçesi, mandalanın çizimi, boyaması ve ritüellerini anlattığı etkinlikte, kitabın içerisinde yer alan filozofların, edebiyatçıların, bilim adamlarının sözlerinden de örnekler verdi. Sonrasında, Güngördü’nün de katıldığı, mandala çizimi ve boyamasına geçildi. Yurdakul, Güngördü’ye kitabını imzalayarak hediye etti. Katılımı için teşekkürlerini iletti.
Etkinlik, 4 Aralık 2019 Çarşamba günü 4-12 yaş grubu çocuk ve gençlere, 6 Aralık 2019 Cuma günü ise yetişkinlere yönelik gerçekleştirildi. Atölyelere katılım oldukça fazlaydı.

Önceki Haber GİRNE’DE “ÖZEL EĞİTİMDE ERKENLİĞİN ÖNEMİ” KONUŞULDU