Evim Evim Güzel Evim sergisi açıldı

Şantiyelerinin güvenlik paravanlarını süsleyen çocukların resimleri görücüye çıktı

Girne Belediyesi katkılarıyla ARTTERAPİ Sanat, Terapi ve Kişisel Eğitim Merkezi’nin düzenlediği “Evim Evim Güzel Evim” çocuk sergisi, dün akşam Girne Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşti. Sergi açılışına Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı (KTMB) Cafer Gürcafer ve ARTTERAPİ Merkezi Kurucusu Bahar Çıralı, çocuklar ile velileri ve müteahhitler katıldı. Açılışta, projeye katkı koyan Lefkoşa Türk Belediyesi, Girne Belediyesi, KTMB ve şantiyelerinin güvenlik paravanlarını çocukların resimleri ile süsleyen işletmelere teşekkür edildi.

Güngördü: Planlı gelişmenin savunucusuyum

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü açılış törenindeki konuşmasında çevreye karşı duyarlılığın artırılmasının eğitim işi olduğuna işaret ederek, Girne’nin çevre ile ilgili sorunlarına dikkat çekti. Nidai Güngördü, planlı gelişmenin destekleyicisi ve savunucusu olduğunu belirterek, Girne’de imar planına geçilmesi gerektiğini söyledi. Sergide açılış konuşmasını yapan ARTTERAPİ Merkezi Kurucusu Bahar Çıralı ise, serginin esas amacının çocukların özgüvenlerini artırmak ve duyarlı yetişmelerini sağlamak olduğunu vurguladı.

Önceki Haber Buray Girne’yi inletti