ÇOCUKLAR İÇİN PLAJ OYUNLARI ( SURVIVOR) 1-2 TEMMUZ TARİHLERİNDE YAPILIYOR

Girne Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Yaz Tatili Çocuk Atölyeleri 1 Temmuz 2021 tarihinde saat 10.00’da plaj oyunlarıyla başlıyor.

Kervansaray Belediye Plajında 6-12 yaş grubu çocukların katılımıyla 1-2 Temmuz 2021 tarihlerinde iki gün sürecek plaj etkinliğine kayıtlar sürüyor. Takımlara ayrılan çocukların plajda kurulan parkur üzerinde yarıştığı etkinlik, her yıl yoğun ilgi görüyor. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, pandemi nedeniyle bu yıl kısıtlı katılım kabul edilecek olması nedeniyle ön kayıt yaptırılması gerekiyor.

Kayıt ve Bilgi için, 0539 112 63 63 ve 0392 815 15 08 numaralı telefon aranabilecek. Katılımcı ve ailelerin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları önemle rica olunur.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ, GASTRONOMİ TURİZMİ FUARI VE KONFERANSI’NA KATILIYOR