“CANIM ANNEM RESİM VE KARİKATÜR YARIŞMASI” DÜZENLENİYOR

Girne Belediyesi,  Deniz Plaza ve Atelier Arkın işbirliğinde yaklaşan anneler günü nedeniyle “Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması” düzenliyor.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, evde zaman geçirdiğimiz bu dönemde ülkemizdeki çocuk ve gençlerin hayal güçlerini ve yeteneklerini kullanarak annelerini ve anneler gününü anlatan resim ve karikatürleriyle katılacakları yarışmanın sonucunda, dereceye girenlere ödüller verileceği belirtildi.

İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde gerçekleştirilecek  yarışmaya, Anne ve Anneler Günü temalı resim ve karikatürleri, sosyalisler@girnebelediyesi.com mail adresine veya 0533 879 9595 numaralı telefondan whatsapp üzerinden mesaj olarak göndererek katılabilecek., Başvuruların 15 Mayıs 2020 Cuma günü sona ereceği belirtildi. Her katılımcı en fazla iki eserle yarışmaya katılabilecek. Jüri değerlendirmesi ardından sonuçlar, 22 Mayıs 2020 Cuma günü açıklanacak.

Jüride, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Deniz Plaza Direktörü Ayten Deniz, Atelier Arkın Program Koordinatörü Tülay Okan, Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği Başkanı Musa Kayra,  Sanatçı Şenol Özdevrim ve Bedia Kale yer alıyor.

İlkokul ve Ortaokul kategorisinde;

Birincilere 300 TL değerinde Deniz Plaza hediye çeki+ Bir aylık Girne Belediyesi Kültür Merkezi Resim Kursu

İkincilere 200 TL değerinde Deniz Plaza hediye çeki+ Bir aylık Girne Belediyesi Kültür Merkezi Resim Kursu

Üçüncülere 100 TL değerinde Deniz Plaza hediye çeki+ Bir aylık Girne Belediyesi Kültür Merkezi Resim Kursu

Lise kategorisinde