“Bayramlarımız kutlu ve mutlu olsun”

“Bayramlarımız kutlu ve mutlu olsun”

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul Ramazan (Şeker) Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile mesaj yayınladı. Her iki bayramın aynı günlere denk gelmesini çifte bayram olarak nitelendiren Şenkul, bayram süresince vatandaşlara hizmet konusunda ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındaki etkinlikler hakkında bilgi verdi. Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’un bayram mesajı şu şekilde:

“Değerli halkımız,

Geçmişten günümüze bayramlar bizlerin özlemle beklediği; güzel düşüncelerin, mutluluğun ve heyecanın içimizi sardığı en özel günleri bizlere yaşatmaktadır. Ailelerimizin bir araya gelebildiği, paylaşımın en keyifli hali aldığı, sohbetlerin saatler sürdüğü ve en önemlisi tüm dertlerin bu birliktelikten doğan güç ile kısa da olsa unutulduğu, geçmişin ve güzel anıların daha fazla yad edildiği günleri…

Bu özel ve güzel günleri ailelerinizle huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmeniz en büyük temennimdir!

Ve bu yıl, Ramazan (Şeker) Bayramı’nın Nisan ayının sonlarına denk gelmesi ile çifte bayram yaşamanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı aynı hafta içerisinde kutluyoruz.

Geleceğimiz, en büyük hazinemiz olan çocuklarımızın bayramında, onların en değerlileri olan aileleri ile birlikte, çok ve çok mutlu olmalarını arzu ediyorum!

Son olarak Girne Belediyesi ekipleri her iki bayramın da sorunsuz geçmesi adına tüm hazırlıklarını tamamladı. Buna göre bayram süresince belediyemiz ile ilgili alınabilecek hizmetler konusunda Girne Belediyesi Sosyal Medya sayfalarından gerekli duyurular yapılmaktadır. Buradan tüm ihtiyaçlarınızı veya taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında belediyemiz, 22-23 Nisan tarihlerinde Ramadan Cemil Meydanı’nda (eski belediye binası önü) çocuklarımız için birbirinden güzel etkinlikler düzenleyecektir. Tüm çocuklarımızı buraya bekliyoruz.

Çünkü Biz Birlikte Girneyiz!

Bayramlarımız kutlu ve mutlu olsun.

Murat Şenkul

Girne Belediye Başkanı”